“Хестия МД” е агенция за недвижими имоти, за която крайната цел са удовлетворените клиенти.

Фирмата започва дейността си през лятото на 2012г. Нашите предложения са предимно на имоти в гр. София, но имаме не по малко атрактивни и привлекателни оферти извън столицата.

Понеже залагаме на точност и корекност при нас ще откриете само и единствено реални оферти!

DSC_0042a

За Продвача / За Наемодателя

Както знаем, всеки имот е различен и притежава строго определени параметри: строителство, квадратура, етаж, изложения, отопление, състояние и т.н.

Ние ще изготвим точна оценка на имота Ви, спрямо пазарната му стойност към момента.

Брокер подготвя обявата за интернет пространството и активно я рекламира в сайта на агенцията, други известни сайтове за недвижими имоти, както и в социланите мрежи.

Ще Ви съдействаме при изваждане на необходимите документи за финализиране на сделката.

За Купувача / За Наемателя

Личното отношение към клиента и неговите специфични критерии ни карат да се запознаем подробно и в детайли с търесенето му.

Следва проучване на пазара от страна на брокер и изготвяне на индивидуални и актуални към днешна дата оферти.

Главната ни цел е максимално да информираме клиентите си с подробни и точни описания на имотите, както и снимков материал.

Стараем се да изброим всички предимстава и недостатъци на посочените от Вас имоти. По този начин ще Ви спестим време и ходене по безмислени огелди на жилища, които не биха попаднали в полезнрението Ви.

Ние ще проверим историята на имота обект на сделката, за да избегнем сериозни бъдещи проблеми.

ЗА ВСЯКАКВИ ВЪПРОСИ, МОЖЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС НА ТЕЛ: 0988 825 952

Агенцията носи името на гръцката богиня Хестия (което на гръцки означава – огнище, камина, пещ). Описва се като най-благата и кротка, нежна и прощаваща сред всички богове. Почитана е като богиня на домашното огнище, в това число подготовката на храната за семейството, топлите семейни чувства, сърдечността в семейството, огъня в сърцето на всеки от семейството, жертвения огън, личната сигурност и ритуалните задължения на гостоприемност. На нея са поверени грижите и опеката на вечния свещен огън на боговете ( на Олимп). Поради тези й функции се счита, че тя закриля и напътства способностите на хората за строеж на домашни огнища и семейни къщи, и въобще всичко, от което зависи семейното щастие и благополучие.